Certificari

Garantia calitatii produselor si serviciilor Elis Pavaje

Garantia calitatii este unul dintre principalele obiective ale producatorului Elis Pavaje. Normele stricte si exigentele europene legate de calitate precum si de protectia mediului sunt respectate cu strictete in cadrul fiecarui proiect realizat de producatorul Elis Pavaje.

Tehnologia de ultima ora, dar si continua perfectionare a sistemului de montare si realizare a diferitelor produse oferite de compania noastra au devenit un scop in sine pentru Elis Pavaje.

Printre produsele comercializate de Elis Pavaje se numara pavele, borduri, dale, garduri din beton, jardiniere, rigole, boltari si multe altele. Calitatea tuturor produselor, precum si calitatea muncii se observa in fiecare proiect dus la bun sfarsit de catre profesionistii de la Elis Pavaje.

Controlul calitatii, produsele de top comercializate si performantele echipei Elis Pavaje ofera firmei posibilitatea sa ofere o garantie de 5 ani atat pentru produsele oferite, cat si pentru lucrarile realizate. Garantia lucrului bine facut se datoreaza si certificarilor obtinute de Elis Pavaje atat pentru managementul calitatii, managementul de mediu, al sanatatii si securitatii ocupationale, cat si responsabilitate sociala.

Serviciile precum si produsele oferite de  Elis Pavaje sunt ireprosabile din toate punctele de vedere. Experienta acumulata de-a lungul numeroaselor proiecte realizate, fiecare cu dimensiuni si grade ridicate de dificultate si complexitate, au pregatit echipa Elis Pavaje pentru a veni in intampinarea oricaror nevoi ale clientilor. Garantia calitatii este redata atat prin prisma profesionalismului, cat si prin produsele de top oferite de Elis Pavaje.

 marca iqnet  Sistemul de Management al Calitatii Sistemul de Management de Mediu   Certificare