Companie

Un producator de pavaje complex si complet

Producatorul de pavele si alte produse din beton Elis Pavaje ofera un pachet complet si complex de produse si servicii acoperind toate fazele procesului de amenajare.

Functional si estetic

Lider in productia de pavele, producatorul Elis Pavaje ofera solutia completa si adaptata estetic si functional in amenajarile cu pavaje, intregul ambient devenind mai bine organizat si mai placut.

Elis Pavaje este aproape de oameni

Intotdeauna atent la cerintele pietei, gaseste solutiile optime, adaptate diferitelor necesitati de amenajare a spatiilor. Imbunatatirea permanenta a ofertei, gama de produse (pavele, dale, rigole, borduri, boltari, blocheti, jardiniere) in continua evolutie si serviciile personalizate sunt raspunsul la intelegerea nevoilor specifice ale clientilor. Producatorul Elis Pavaje este aproape de oameni, fiind alegerea optima si personalizata de pe piata pavelelor.

Elis Pavaje este consultantul numarul 1 in amenajarile cu pavaje

Multitudinea si diversitatea de proiecte realizate in decursul timpului au dus la dobandirea unei experiente considerabile in domeniu. Cunoasterea tuturor detaliilor privind recomandarea tipurilor de produse (pavele, dale, rigole, borduri, blocheti, jardiniere, boltari) si de montaj specifice fiecarei destinatii in parte, in functie de trafic sau uzura, au consacrat si au facut din producatorul Elis Pavaje un veritabil consultant in amenajarile cu pavaje.

Elis Pavaje ofera valoare adaugata ambientului

Prin fiecare proiect, Elis Pavaje, producator de pavele isi demonstreaza maiestria in amenajarea spatiilor, dubland valentele functionale cu cele estetice. Elis Pavaje nu ofera doar o solutie de amenajare eficienta, un montaj corect si util, ci se preocupa constant de infrumusetarea intregului ambient, adaugand valoare arhitecturii prin aranjamentele create.

Un producator de pavaje inovator si modern

Elis Pavaje inoveaza continuu, pentru a oferi clientilor diversitate si calitate. Este modern si creativ, in continua evolutie, oferindu-va o diversitate de modele de pavele etc., pentru a alege ceea ce va doriti in materie de pavaje.

Expertiza si consultanta

Prin proiectele realizate de-a lungul timpului, de diferite dimensiuni si grade de complexitate, producatorul de pavele Elis Pavaje a acumulat o experienta semnificativa in amenajarea spatiilor. Fie ca este vorba de spatii publice (parcuri, alei, parcari sau spatii comerciale ale diverselor companii), fie ca este vorba de spatii particulare, Elis Pavaje se adapteaza perfect cerintelor specific si exploateaza la maximum utilitatea fiecaruia. Cunoasterea in cele mai mici detalii a intregului proces de amenajare a consacrat Elis Pavaje drept un veritabil consultant in domeniu. Relatia apropiata cu clientii, atentia acordata nevoilor specifice ale acestora, fac ca recomandarile oferite cu privire la tipurile de produse si de montaj (montaj dale, montaj borduri, montaj pavele, montaj rigole, montaj blocheti, jardiniere, boltari etc.) necesare amenajarii spatiilor sa fie perfect adaptate fiecarei situatii in parte.