Management

Elis Pavaje – un producator de pavele cu experienta

Emil Elisiu Gota
Director General

“Prin fiecare proiect de amenajare se materializeaza un vis. Avem incredere in capacitatea noastra de a crea si credem in viziunea clientilor nostri. Ne angajam sa transformam viziuni in realitate. Intreaga activitate a firmei Elis Pavaje are la baza cateva principii: atentia acordata nevoilor clientului, accentul pus pe calitatea produselor si lucrarilor, promptitudinea in executie. Respectarea lor ne-a adus in pozitia de lider al industriei de profil.”

Vasile Gota
Director tehnic

“Elis Pavaje, producatorul de pavele numarul 1, va ofera cele mai eficiente solutii in materie de amenajari, adaugand, in acelasi timp, valoare arhitecturii prin ambientele create. Va reamintim ca producatorul de pavele, dale, borduri, blocheti, rigole, jardiniere, boltari – Elis Pavaje – ofera un pachet complet de servicii si produse pentru amenajarile dumneavoastra.”

Elisiu Gota
Presedinte onorific din noiembrie 2009

‚ÄúDedicam succesul nostru unei echipe a carei preocupare constanta a fost transformarea calitatii produselor si serviciilor noastre intr-o promisiune indeplinita. Aprecierile noastre se indreapta, de asemenea, catre clientii si colaboratorii Elis Pavaje.”