Profita acum de promotia ELIS PAVAJE Stoenesti, Prahova!

Profita acum de promotia ELIS PAVAJE Stoenesti, Prahova!


Viziteaza showroom-ul Elis Pavaje din Stonesti in perioada 12-26 iunie 2017 si ai 20% reducere pentru orice achizitie de pavele, dale, borduri sau alte prefabricate din beton!

“Promotia este ocazionata de extinderea si reamenjarea spatiului de prezentare a produselor, de la sediul Elis Pavaje, Stoenesti. Deschidem acest showroom si invitam clientii potentiali sa ne treaca pragul pentru a se relaxa, inspira si pentru a beneficia de o oferta exclusiva, pe durata celor doua saptamani.

 

Deschidere showroom

 

 

Dorim sa oferim clientilor nostri idei noi, posibilitati variate de amenajare a spatiilor, fie ca e vorba de alei, curte, terasa, amenajari in panta, garduri sau ziduri.  In cei 3000 de mp de showroom de la fabrica Elis Pavaje, Stoenesti puteti gasi toate produsele din gama Premium Elis Pavaje, unele dintre ele, regandite intr-o noua solutie de amenajare, precum: jardiniere, focare, banci. Desigur. alegerile nu sunt limitate la produsele expuse, puteti beneficia de promotie alegand oricare dintre cele peste 600 de produse Elis Pavaje”, a mentionat Bianka Dobre, director de marketing Elis Pavaje.

 

 

Deschidere showroom

 

 

De asemenea, aici puteti vedea cele mai noi produse, lansate in Mai 2017: pavelele Arena D7 si Urbana D7, cu dimensiuni 60x30x6 cm, recomandate pentru trafic de max 3.5t si Arena P8 cu dimensiuni  50x50x8 cm, recomandat pentru trafic greu redus.  Suprafata produsului Arena, cu aspect de nisip spulberat, va va duce cu gandul la mare, la vacanta.  Produsul Urbana este ideal pentru amenajari cu aspect contemporan, minimalist.

 

 

Deschidere showroom

 

 

Toate produsele Elis Pavaje beneficiaza de 5 ani garantie, iar calitatea si conformitatea produselor este garantata de experienta de peste 26 de ani a companiei. Clientii pot beneficia de servicii de consiliere, proiectare si transport si descarcare cu macara.

 

Va asteptam la fabrica Elis Pavaje, Stoenesti, nr 26B, DN72 Ploiesti – Targoviste, intre orele 8:00-16:00. Detalii la telefon: 0755 093 451 sau 0755 093 452.