Intretinere pavaj

Inovatii in serviciile de intretinere a pavajului

Unul dintre principalele avantaje ale amenajarii cu pavele este faptul ca intretinerea se realizeaza cu usurinta. Producatorul Elis Pavaje investeste periodic in dezvoltarea de servicii care sa poata indrepta aproape orice problema aparuta ulterior in spatiul amenajat.

“Elis Pavaje are acum un nou serviciu de curatare a pavelelor care poate indeparta orice fel de pata. Este important pentru noi sa oferim clientilor un portofoliu de servicii cat mai complet, nu doar de furnizare si montare de pavale, ci si de intretinere”, a declarat Vasile Goţa, Director Tehnic Elis Pavaje.

Intretinere si curatare pavaje
Curatare pavaje

Serviciul lansat de Elis Pavaje este realizat de o echipa specializata si presupune parcurgerea a trei etape: reparatiile locale acolo unde este cazul (scoaterea si inlocuirea pavelelor deteriorate, introducerea de nisip in spatiul dintre pavele), curatarea suprafetei pavate (aspirarea, pulverizarea substantei de curatire in functie de tipul murdariei, curatarea cu freza cu apa, aspirarea suprafetei de incluziunile ramase dupa faza anterioara, clatirea suprafetei cu apa) si aplicarea sigilantului cu trafaletul sau pensula.

Reparatii pavaje