Proiectare si consultanta

Servicii de proiectare si consultanta

Proiectare si consultanta

Producatorul de pavele Elis Pavaje si-a construit o pozitie de lider in domeniu, ca rezultat al efortului sustinut intreprins in avantajul clientilor sai. Prin urmare, clientii Elis Pavaje se pot bucura de un intreg pachet de servicii la standarde internationale.

Elis Pavaje produce o gama bogata de produse in forme si culori variate, de la pavele, dale de terasa, borduri, rigole si jardiniere, pana la blocheti, boltari de zidarie si fundatie si garduri modulare din beton.

Elis Pavaje va pune la dispozitie un serviciu profesional de consultanta si proiectare cu ajutorul caruia puteti gasi solutii eficiente in amenajarile exterioare, fie ca este vorba de amenajari de curti, amenajari de gradini sau amenajari de trotuare, drumuri si spatii comerciale.

Datorita solutiilor profesionale create cu scopul imbunatatirii calitatii produselor si serviciilor sale, Elis Pavaje si-a construit un capital de incredere bazat pe seriozitate si profesionalism, atat in relatiile cu clientii, cat si cu partenerii din domeniul materialelor de constructie si al amenjarilor.