Servicii profesioniste de montaj pavele

Montaj pavele – etapele amenajarii

Prin pavare trebuie sa se inteleaga o serie de straturi de materiale diverse, suprapuse pe terenul natural, care au menirea de a realiza o structura corespunzatoare indeplinirii unei destinatii speciale.

Indiferent daca este vorba de un pavaj destinat traficului greu sau de un pavaj destinat traficului pietonal, producatorul Elis Pavaje se ocupa de gestionarea intregului proces de amenajare a spatiilor.

<

Avem capacitatea de a realiza toate etapele necesare unui proiect complex: decopertare, furnizarea materialelor folosite la stratul suport din resurse proprii, transportul materialelor, montaj pavele, montaj dale, montaj borduri, montaj rigole, executare rambleuri, realizare ziduri de sprijin, asfaltari, lucrari de canalizare si alimentare cu apa. Pentru o lucrare de calitate, va recomandam urmatoarele etape de amenajare:

Trasarea exacta si pichetarea suprafetei ce urmeaza a fi pavata.

Paving block installation – stage 1

Indepartarea stratului vegetal pana la adancimea din proiect.

Paving block installation – stage 2

Nivelarea si compactarea suprafetei excavate.

Paving block installation – stage 3

Umplerea ariei excavate cu balast si compactarea acestuia.

Paving block installation – stage 4

Montarea bordurilor, prin fixare in beton.

Paving block installation – stage 5

Imprastierea unui strat de nisip in grosime de 3-5 cm.

Paving block installation – stage 6

Nivelarea cu ajutorul unei rigle sau a unui dreptar.

Paving block installation – stage 7

Stabilirea pantei conform proiectului.

Paving block installation – stage 8

Asezarea pavajelor incepandu-se dintr-un colt de 90º pentru a se reduce nevoia de taiere a dalelor.

Paving block installation – stage 9

Presararea unui strat de nisip fin si uscat si imprastierea acestuia intre rosturi.

Paving block installation – stage 10

Tasarea pavajului cu placa vibranta si asternerea a inca unui strat subtire de nisip(de 30 preferinta uscat)si maturarea lui intre rosturi in scopul inchiderii perfecte a acestora.

Paving block installation – stage 11

Cu o vasta experienta in domeniul pavajelor, echipele noastre de montaj sunt instruite sa faca fata atat montajului propriu-zis al pavelelor, cat si lucrarilor de pregatire a terenului, debarasare sau alte lucrari specifice necesare. Pentru a asigura calitatea lucrarilor prestate, compania se ingrijeste de continua pregatire si motivare a angajatilor. In acest fel, echipele de montaj dobandesc precizia, migala si talentul necesar pentru a duce munca lor aproape de perfectiune.

Montaj pavele, montaj dale si montaj borduri – solutii profesioniste

Apeland la serviciul nostru de montaj profesionist, veti beneficia de sprijinul unei echipe proprii, formata din 150 de oameni, cu o experienta de 20 de ani in domeniul pavajelor, precum si de calitatea unei investitii de 3 milioane de Euro in utilaje pentru montaj pavele, montaj dale si montaj borduri.

Serviciul de montaj al pavelelor si bordurilor este asigurat si de o vasta retea de montatori colaboratori, cu care avem relatii excelente de parteneriat.