Garantia calitatii

Garantia calitatii

Satisfactia clientilor nostri este o prioritate pentru Elis Pavaje

Iar pentru ca acest obiectiv sa poata fi atins, fiecare angajat, de la manipulant pana la manager de cercetare-dezvoltare, de la sofer pana la director logistica, de la agent de vanzari la inginer, isi manifesta implicarea si profesionalismul pe aria sa de activitate.

Pavelele, dalele, bordurile, produsele pentru gradina si placile ceramice beneficiaza de 5 ani garantie, acordati in conditiile respectarii recomandarilor producătorului și a prezentării copiei Certificatului de garanție.

Rigolele, boltarii, blochetii si elementele de canalizare produse de Elis Pavaje beneficiaza de 2 ani garantie. Rigolele R1 si R10 au 5 ani garantie.


Certificatul de Garantie

Fiecare produs din gama Elis Pavaje este insotit de un Certificat de performanta, care ii atesta calitatea si performantele, in conformitate cu standardele din domeniu. Certificatul de calitate oferit iti permite sa revendici drepturile oferite de garantie in cazul respectarii conditiilor stipulate in certificatul de garantie.

Pentru a beneficia de garantia acordata de producator, orice reclamatie trebuie sa fie insotita de:

  • Copia facturii fiscale sau a bonului fiscal de achizitie a produselor marca Elis Pavaje SRL
  • Eticheta de identificare a produsului de pe folia de ambalaj a paletului din care sa rezulte lotul de fabricatie
  • Certificatul de garantie (cu toate datele corect introduse)
Vezi detalii

Garantia nu acopera:

  1. Reclamatiile privind variatiile de culoare - materiile prime naturale folosite pentru obtinerea produselor noastre determina variatii de culoare ce nu pot fi evitate in stadiul actual al dezvoltarii tehnologiei. Pentru a evita vizual aceste variatii, se recomanda montarea alternativa a produselor din minim 3 paleti.
  2. Reclamatiile privind aparitia eflorescentei (depuneri de calcar la suprafata produsului). Eflorescenta nu constituie o baza de reclamatie deoarece calitatea produsului nu este afectata. Dispare dupa un timp, ca urmare a uzurii de exploatare.

Completeaza datele pentru certificatul tau de garantie

Cum te putem contacta?
Acorda-ne cateva informatii despre lucrarea ta

In conformitate cu prevederile regulamentului (UE) 2016/679, privind protectia datelor cu caracter personal ale persoanelor fizice ("GDPR"), Elis Pavaje SRL se angajeaza sa pastreze datele tale exclusiv in scopul pentru care au fost trimise. In situatia in care ulterior vei dori retragerea acestor date, te rugam sa trimiti o cerere pe e-mail marketing@elis.ro.

Vei primi certificatul tau de garantie pe email.

Certificari ISO

Elis Pavaje doreste sa isi mentina imaginea si reputatia castigate pe actuala piata concurentiala din Romania, de furnizor al unor produse de calitate in domeniul productiei si al montajului pavelelor si bordurilor.

Conducerea companiei declara ca implementarea si certificarea sistemului de management integrat calitate mediu sanatate si securitate ocupationala este compatibila cu contextul si directia strategica a organizatiei. Este o prioritate pentru dezvoltarea durabila a societatii si reprezinta un factor determinant de crestere a increderii clientilor si a partenerilor nostri.

Elis Pavaje ISO 9001:2015

Certificare ISO 9001:2015

Sistem de management al calității

Descarcă
Elis Pavaje ISO 14001:2015

Certificare ISO 14001:2015

Sistem de management de mediu

Descarcă
Elis Pavaje ISO 45001:2015

Certificare ISO ISO 45001:2018

Sistem de management al sănătății și securității ocupaționale

Descarcă